fbpx
spot_img

Milioner se vraća na male ekrane: Iskoristite priliku da prvi oborite rekord

Svako od nas ponekad mašta kako bi izgledalo da je milioner! Izuzetno popularan nagrađivani format Sony Pictures televizije koji je adaptiran u više od 120 zemalja sveta „Želite li da postanete milioner“ mnogima je pružio mogućnost da to i učine. Od septembra tu priliku ponovo će moći da iskoriste građani Srbije jer se kviz, nakon 10 godina pauze, vraća na male ekrane i to na televiziji NOVA S.

Učesnici će se takmičiti za vrednu nagradu od 5 miliona dinara a ako želite da budete jedan od njih, prijave su otvorene za sve zainteresovane na ovom linku.

Gledaoci će emisiju moći da prate čak četiri puta nedeljno, od ponedeljka do četvrtka u prajm tajmu a ima domaćina ovog show programa biće pravo iznenađenje za mnoge, navodi se u saopštenju.

Pravila kviza ostaju nepromenjena. Učesnik koji sedne u „vruću stolicu“ ima zadatak da tačno odgovori na 15 pitanja kako bi osvojio maksimalnu nagradu. Za svako pitanje su ponuđena četiri odgovora i svako nosi određenu sumu. Na petom i desetom pitanju nalaze se zagarantovane sume. Ukoliko takmičar da pogrešan odgovor, osvaja samo sumu koja mu je poslednja zagarantovana. Takođe, učesnici imaju pravo da odustanu od igre kad god požele.

Na putu da osvoje milione imaju na raspolaganju imaju tri vrste pomoći: “pola-pola”, “pozovi prijatelja” i “zamena pitanja”. Vreme za razmišljanje je neograničeno.

Inače, kviz “Želite li da postanete Milioner” je poreklom iz Velike Britanije i emituje se u više od 120 zemalja. Na britanskoj televiziji ITV se prikazuje još od 1998. godine, što najbolje govori o njegovoj popularnosti uprkos velikoj konkurenciji među drugim emisijama tog tipa.

Tokom prethodnih izdanja kviza u Srbiji niko nije uspeo da odgovori na svih 15 pitanja i osvoji maksimalan novčani iznos a da li će neko od novih takmičara u tome uspeti gledajte od septembra na Nova S kanalu.

Pored najpopularnijeg kviza na svetu, gledaoci će na Nova S kanalu od jeseni imati priliku da gledaju i još nekoliko velikih svetskih TV formata: emisiju “Savršena večera” koja je bazirana na britanskoj licenci „Come Dine With Me” a po prvi put u Srbiji i show “Najveći gubitnik”. Takođe, očekuje nas i druga sezona jednog od najuspešnijih zabavno – takmičarskih show programa Survivor, saopštila je Nova S.

Izvor: rs.n1info.com

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.