fbpx
spot_img

Nagrada „Kraljevski oskar“ u pravim rukama

Ankica Utornik Orčić posle mnogo nagrada od „Dame Regiona“, „Naj žena XXI veka“, „Golub mira“, i ostalih u prepunoj sali hotela Turist je dobila još jednu prestižnu nagradu Kraljevski oskar za knjigu “ ZOVI ME HRABRA“ i humanitarni rad.

„Mnogo godina truda i rada je trebalo da stignem do ove nagrade“, kaže presrećna Ankica.

„Mnogo mi je značilo kada sam dobila poziv od organizatora Dejana Pantića da sam laureat za nagradu“.

Reči „Mi smo ponosni na vas“ su donele konačnu odluku da dolazim.

Naravno nagradu su dobili i moji praunuci Teodora Despot kao prva mala dama Sombora,već četvrtu godinu za redom i Despot Ognjen kao prvi mali džentlmen Sombora izabran ove godine.

Naći se među velikanima naše scene u svim sferama naše umetnosti je kod Ankice izazvalo mnogo emocija. Regina, Azra, Zorana Pavić, Dragana Mićalović , Biljana Krstić, Azzari Azzari.

Nagrada KRALJEVSKI OSKAR u pravim rukama dobilo je predivnu notu glamura, muzike i divnog druženja. Utisci su još uvek pomešati, ali takva druženja uvek oplemenjuje čoveka-kaže naša dobitnica.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.