fbpx
spot_img

Nagrada „Marca Leyenda“ za Novaka

 

Foto: Fejsbuk stranica Novak Đoković
Foto: Fejsbuk stranica Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković vratio se na masters u Madridu prvi put od 2013. godine i dok se sprema za turnir na šljaci, dobio je posebno priznanje.

Srpski teniser, koji je nedavno poneo i nagradu Loreus, primio je nagradu „Marca Leyenda“ (Legenda Marke), koja se tradicionalno dodeljuje najboljim sportistima.

„Veoma sam ponosan što sam ovogodišnji dobitnik nagrade ‘Marca Leyenda’, koja se u Španiji dodeljuje najboljim sportistima. Ceo svoj život posvetio sam sportu i postigao značajne rezultate, ali uvek se osećam tako zahvalno kada se nađem među sjajnim sportistima, pravim legendama našeg vremena. Hvala vam, mnogo mi znači ovo priznanje posebno na današnji dan, Hristos voskrese, neka vas mir, zdravlje i ljubav prate na svakom koraku!“, napisao je Nole na svom Fejsbuk profilu.

Nagradu „Marca Leyenda“ prethodnih godina osvajali su velikani svetskog sporta poput Majkla Džordana, Pelea, Alberta Tombe, Johana Krojfa, Pita Samprasa, Karla Luisa, Alfreda di Stefana, Maradone, Mihaela Šumahera, Irvina „Medžika“ Džonsona, Marka Špica, Sergeja Bubke, Lionela Mesija, Useina Bolta, Luisa Nazaria de Lime Ronalda…

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.