fbpx
spot_img

Nagradni konkurs kompanije FCA Srbija za inovacije

Kompanija FCA Srbija pokreće nagradni konkurs za inovacije, namenjen milenijalcima, pod nazivom ”I AM FCA – Innovation Award For Millennials” na temu „Automobil tvoje budućnosti“.

Kompanija FCA Srbija pokrenula je nagradni konkurs namenjen studentima, na kome želi da čuje mišljenje milenijumske generacije, i da nagradi inovativne ideje o automobilima u budućnosti. Konkurs je deo globalne inicijative, ”I AM FCA – Innovation Award For Millennials”, koja se već godinama uspešno sprovodi u Italiji, a od danas mogućnost imaju i studenti osnovnih i master studija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu da učestvuju popunjavanjem formulara na sajtu http://www.fiatsrbija.rs/i-am-fca/.

 

Prvi zadatak za studente u Srbiji, koji se prijave, jesu odgovori na četiri  pitanja – kako vide promociju novih tehnologija FCA frupacije, kakav bi automobil budućnosti oni želeli, ulogu automobila u društvenom i digitalnom životu milenijalaca i na koji bi način oni zajedno sa FCA grupacijom unapredili automobil budućnosti. Nakon ove faze, proces selekcije se nastavlja uz pomoć stručnog žirija (Innovation board), da bi dvanaest finalista dobilo mogućnost da svoje ideje dodatno razradi u formi kratkih video prezentacija.  U samom finalu šest pobedničkih ideja, vrednovanih na osnovu njihove originalnosti, izvodljivosti i održivosti, biće nagrađeno i posebno predstavljeno.

 

Finalisti će biti nagrađeni na završnoj ceremoniji, u fabrici FCA Srbija u Kragujevcu, koja će biti organizovana na proleće 2018. godine. Glavne nagrade su šestomesečne prakse u kompaniji FCA Srbija, korišćenje vozila FIAT 500L sa pokrivenim troškom goriva i učešće na manifestaciji „Jeep off road days“ u organizaciji kompanije FCA Srbija.

 

Prijave za nagradni konkurs kompanije FCA Srbija za milenijalce biće otvorene do 20. januara 2018. godine.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.