fbpx
spot_img

Najava knjige „Kako naći idealnog emotivnog partnera“, Lidije Grujić

Problemi u ljubavnim vezama, nerazumevanje partnera i preispitivanje sebe su stvari koje se svima dešavaju u životu i utiču na sopstveni razvoj, u manjoj ili većoj meri.

Knjiga „Kako naći idealnog partnera“ autorke Lidije Grujić je zapravo knjiga-vodič, koja će popularnu psihologiju dovesti do najviših granica.

Ukoliko ste nesigurni, često svaljujete krivicu na sebe, čini vam se da nemate sreće, preporučujemo vam ovu knjigu, jer, svi mi u stvari tražimo ili čekamo i  željni smo one prave ljubavi.

U planu je da knjiga izađe u javnost krajem decembra ove, 2016. godine.

Lidija Grujić je psiholog i autor Holistic Life Coachinga. Autor je mnogih interaktivnih radionica, u kojima pomaže, ohrabruje, navodi da kreirate vaš lifestyle i zavolite život.

foto:

 

Književni klub Sirin
Književni klub Sirin
Cilj Književnog kluba „Sirin“ je negovanje i usavršavanje pisane reči. Kvalitet je na jedinom mestu na lestvici prioriteta. Pored toga, u KK SIRIN zastupljene su i druge umetnosti: slikarstvo, fotografija, dekupaž, čime se izuzetno ponosimo. Klub objavljuje časopis „Kulturni mozaik“ koji izlazi tromesečno i može se poručiti putem imejla ili u biblioteci Milutin Bojić – Ilije Garašanina 5, Beograd.