20. Januara 2020. | 10:19
Početna / Video igre / Najboljih 20 besplatnih Android aplikacija

Najboljih 20 besplatnih Android aplikacija

FLIPBOARD

Aplikacija koja će za vas filtrirati najnovije vesti iz oblasti koja vas zanima, pa ćete tako moći da pratite samo vesti iz kategorije koja vas zanima. Izuzetno dopadljivog dizajna i visoke funckionalnosti, ova aplikacija će vam pružiti mnogo kvalitetnih informacija.

Flipboard_two_imgsBeach Buggy Blitz

Sjajna igra, tokom koje vozite kroz fenomenalne destinacije, sa mnogo sjajnih detalja. Ova igrica će vas definitivno oraspoložiti ili razbuditi :)

Recipe Search

„To je dom, slatki dom, za ljude koji vole kuvanje i razmenu ideja“ – kažu kreatori ove aplikacije. Sve u svemu, ovo je ogroman kuvar koji sadrži preko 150.000 recepata, od kojih će vam se mnogi sigurno dopasti. Osim toga, aplikacija vam nudi mogućnost da izlistate recepte za jela za koja su vam potrebne namirnice koje već imate u frižideru. Zaista sjajno.

Subway Surfers

Mnogo detalja, brzine i adrenalina – to je ono što možete da očekujete od ove igrice. Svakako je obavezna aplikacija za razonodu i opuštanje, u vašem Android telefonu.

Arcane Legends

Besplatna, online, multiplayer, RPG fantazija – igrica koja će vam pružiti trenutke zabave dok trčite kroz mračne odaje, veličanstvene šume ili tamne rudnike.

arcaneNYTimes

Ova aplikacija omogućava vam da direktno na vašem pametnom telefonu čitate najnovije vesti iz celog sveta, jednih od najpopularnijih dnevnih novina na svetu – New York Times.

 

Rope Escape

Mnogo uzbudjenja i prepreka biće vam servirano tokom ove igrice, dok budete pokušavali da pod vedrim nebom pobegnete iz džungle prelazeći razne prepreke.

Fancy
Fensi jemesto za otkrivanje, prikupljanje i kupovinu gomile neverovatnih predmeta, katalozima sa divnim mestima i velikim prodavnicama.

Google Drive
Uz Google Drive, možete da sačuvate sve svoje datoteke na jednom mestu, tako da im možete pristupiti sa bilo kog mesta i podelite ih sa drugima. Google Drive nudi vam mogućnost da u okviru Google Docs-a, koji je deo Google Drive-a, kreirate dokumente kao što su Word, Excel ili PowerPoint, potpuno besplatno.

google-drive-androidReal Estate & Homes by Trulia
Traženje i pronalaženje nekretnina nikada nije bilo lakše. Trulia pretraživač momentalno prikazuje kartu sa obližnjim kućama i stanovima koji su na prodaju ili su slobodni za iznajmljivanje.

Angry Birds – Star Wars
Još jedna od verzija planetarno popularne igre AngryBirds, koja je za kratko vreme postala najpopularnija Android igrica ikada. Pridružite se AngryBrirds-u u najnovijoj i najvećoj avanturi do sada!

Expedia Hotels & Flights
Preuzmite ovu sjajnu aplikaciju i uz pomoć nje uštedite i do 60% pri rezervaciji hotela ili letova za najrazličitije destinacije širom sveta. Laka za pretraživanje, a provereno kvalitetna kada su u pitanju informacije, Expedia aplikacija učiniće planiranje vašeg puta mnogo jednostavnijim.

Pinterest
Pinterest je sredstvo za pronalaženje inspiracije i deljenje sa drugim korisnicima. Koristite ga da prikupite stvari koje volite, planirate i organizujete značajne projekte i još mnogo toga.

ZENONIA® 5
Davno, vodjen je veliki rat kako bi povratio mir i harmoniju čovečanstvu. Ali, kako su godine prolazile, pohlepa i sebičnost obuzela su srca svih ljudi. Elita bogataša počela je da iskorištava siromašne i zavladala je tama u kraljevstvu…

zeconiaPocket
Kada na internetu pronadjete nešto što vam se dopada, a što biste želeli da pročitate kasnije, stavite to u Pocket. On automatski sinhronizuje vaš telefon, tablet i računar, tako da stvari koje ste smestili u Pocket možete bilo kada i bilo gde pregledati, čak i bez internet konekcije.

My Horse
Ako ste i vi kao mali ( a možda i sada ), želeli da imate konja, kog ćete da mazite i pazite, ovo je sjajna, potpuno 3D, aplikacija koja će vam, barem malo, dočarati kako bi izgledalo ostvarenje tog sna. Brinite o konju tako što ćete ga četkati, hraniti i lečiti.

Nun Attack
4 karaktera, od kojih svaki poseduje zasebnu ličnost i specijalne moći, vodiće vas kroz ovu akcionu avanturu, tokom 40 misija, unutar kojih ima još mnogo nivoa, sa preko 150 bitki i preko 80 pištolja sa različitim efektima.

TED
Zvanična Android aplikacija TED portala, predstavlja predavanja nekih od najfascinantnijih ljudi na svetu: vrhunski obrazovanih, tehnoloških genija, poslovnih gurua i muzičkih legendi. Aplikacija koju morate posedovati.

tedZOOKEEPER BATTLE
Preko 10 miliona korisnika definitivno govori u prilog popularnosti ove igrice. Vrlo jednostavna igrica, u kojoj se zahteva da pronadjete minimum tri ista susedna znaka u koloni ili redu, i tako osvnojite što više poena.

IMDb-Movies-TV
Preko 2 miliona filmova sa detaljnim opisima, i preko 4 miliona glumaca, voditelja i pevača koji su u njima glumili. Otkrijte prvi najnovije, najzanimljivije i najpopularnije filmove na jednom mestu.

Izvor: sedmica.rs

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Nikola Simić

Nikola Simić
Učenik Prve tehničke škole,odeljenje I5E. Moto: ,,Ako osetiš da više ne možes,to je tek 50% tvojih mogućnosti". Slobodno vreme provodi čitajući zanimljive knjige.