fbpx
spot_img

Najveseliji doček Srpske nove godine u restoranu „Kod Bake na ručak“ sa Jasnom Đokić

Postoji mnogo dočeka u Vranju koji pripadaju samom vrhu najkvalitetnije zabave, a upravo jedan od njih je i doček u restoranu „Kod Bake na ručak“. Kako bi i ove godine napravili sjajnu proslavu, rešili su da angažuju poznatu muzičku zvezdu i pevačicu nestvarnog glasa Jasnu Đokić koja i najteže pesme peva bez premca.

Jasna Đokić je decenijama unazad gradila svoj unikatni muzički stil koji su prepoznali čak i širom sveta, pa nema sumnje da je ovaj doček Srpske nove godine jedan od najboljih do sada i da je prevazišao sva očekivanja i oduševio prisutne goste.

Inače restoran „Kod Bake na ručak“ je jedan od najboljih restorana u gradu sa fenomenalnom kuhinjom i još ljubaznijim osobljem gde se često traži stolica više. Fantastičan ambijent i gde se svaki gost oseća posebno. Preporučujemo!

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.