fbpx
spot_img

„Naših 30“ – Koncert Zorane Pavić 25. aprila!

Uz svoje najveće hitove („Hoću da sam slobodna“, „Kad Žena Voli“,“Jedina“, „Sama mađu ljudima“,“Ritam ljubavi“, „Sanjam te još“, „Da Mi Ime Ne Zaboraviš“, „Mornar“, „Sunce U Očima“ i druge), Zorana Pavić održaće koncert povodom 30. godina svoje karijere „Naših 30″.

Pevačica raskošnog talenta i vedrog duha, žena koja zna odgovore na pitanja o sreći i drugo ime muzike. Srce ostavlja na sceni,verujući u ljubav prema publici koju voli, u neprikosnovenu radost i glasovnu sposobnost koju ume da iznese publici. 

Kada peva, peva glasno da se čuje i van scene, kada priča to radi nasmejano i duhovito, mudro i iskrenoOsetljiva, hrabra, energična i temperamentna, nasmejana, vedra, svesna sebesvoje muzikesvojih mana, vrlina, karijere, uloge prema životu, prema ljudima i publici.

Jubileje treba označavati , treba naglasiti potvrdu godina, publike uspeha i trajanja, posebno kada su velike karijere u pitanju, a karijera Zorane Pavićjeste važna stranica muzičke istorije ovih prostora. Trideset godina rada nije mala stvar,posebno ako se zna koliko je sjajnih pesama za to vreme stvoreno i koliko uspomena one kao simbole nekog lepšeg i srećnijeg vremena nose.

Zorana Pavić je na početku svoje karijere imala velike snoveželje i ambicijeuostalom kao i svi koji sa ljudima žele da podele svoj dar. Godine su uprkos svemu sačuvale pesme i energiju, ali i ljude što je jako bitno, sačuvale su mnogo lepih trenutaka. Zorana Pavić nije izgubila osmeh, radoznalost i kreativnost na kraju krajeva. Nije zaboravila da se smeje uprkos teškim periodima, porazima i lutanjima. Mnogo toga je život odneo, ali ona nije dozvolila da je to slomi već je prihvatala stvari onakvim kakve jesu.

Marko Spirić: Kako protiču probe za koncert?

Zorana Pavić: Probe su u toku i realno ja im se uvek radujem, sa „Old Het Orchestrom“ je zadovoljstvo i sarađivati i družiti se, dobra energija, predanost zadatku i naravno uvek puno humora. Mi imamo iza sebe neke 4 sezone muzićkog kabarea , kada je u pitanju naše zajedničko funkcionisanje i to uvek budu posebni performansi. Ta njihova prepoznatljiva duvačka sekcija, za specijalne prilike i gudačka, naravno uvek obojena na probama humorom, jer se dobro poznajemo. A s’obzirom da smo svi angažovani na raznin stranama, ukoliko se oseti umor, humor i duh podižu energiju, jer se dobro poznajemo.

Marko Spirić:  Da li se može znati kojom pesmom počinjete koncert i ko će biti gost na koncertu?

Zorana Pavić: Jedino sto mogu reci da ce mi opet gosti biti glumci, ali kao i do sada zelim da to bude iznenađenje publici, a biće ih još u smislu onih koji će se pojaviti na bini kao gosti.

Marko Spirić: Šta nam možete obećati ako dođemo na koncert?

Zorana Pavić: Ono u šta sam sigurna, jer to uvek „nosim“ sa sobom, puno emocija i energije. I s’ obzirom da sam koncert nazvala „Naših 30“, znači nije samo moja lična priča, opšta je, sigurno nostalgiju i setu, a naravno da smo se potrudili da svi oni vizuelni efekti ne nedostaju i da prate priču.

Marko Spirić: Kakav je osećaj proslavljati 30 godina karijere?

Zorana Pavić: Što reče moja drugarica, a vanserijska pevačica Maja Odžaklijevska, trebalo je to izdržati , jer da je lako biti pop pevacica u Srbiji, ne bi nas bilo tako malo, i ne bi odustajale često žene koje su vrhunske bile u svom poslu. Na tom putu od 30 godina, bilo je prepreka, kamenoloma, neravnina, udesa, mene je održala, samo moja bezuslovna ljubav prema muzici, jer bez nje nisam živa.

Marko Spirić: Šta biste izdvojili kako najlepše što Vam je muzička scena donela?

Zorana Pavić: Budi siguran da to nisu nagrade i priznanja, lepo ih je dobiti, ali ono što se pamti, to je emocija koju razmeniš sa publikom, kada pošalješ ljubav i ona ti se kao bumerang vrati. Nagrade mi stoje u vitrini , ali ono najlepše mi je u duši, neke trenutke sa koncerata koje nikad neću zaboraviti, koji u trenutku „kada se takvi trenuci dešavaju, pomislis ma vredelo je sve neka se ginulo. Od nagrada mi je zaista najdraža ona, kada sam pobedila u Češmeu u Turskoj, jer sam predstavljala zemlju i viorila se naša zastava.

Odmerenost i stabilnostsmatra veoma važnim osobinama i trudi se da od njih uzima najbolje. Tako je postigla ona i veoma značajan balans u životu svoje karijere, koja uslovljava da talenat svake javne ličnosti ne učini da uništi običnog čoveka. To ju je i učinilojoš boljom pevačicom, podjednako kreativnom i u periodima zatišja kada priprema novi album i koncert. A to se postiže samo ako dovoljno cenite sebe i na pravi način razumete dar koji imate.

Marko Spirić

PRIJATELJI PORTALA „POKAZIVAČ“:

Kozmetički salon SILUETTE 👄 Lenjinova 19 – Vranje
telefon: 069/12-47-958 💖 💝 💕 💓

Kozmetički salon SILUETTE je mesto gde, uz ljubazno osoblje, pristupačnu cenu i u prijatnom ambijentu, možete dobiti kompeltnu i profesionalnu uslugu nege lica i tela.
Vaš partner na putu do lepote! ♥

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ 

ulica Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)

Zakazivanje na broj: 060/74-13-699

Veterinarska ambulanta „VRH“ – Vranje, Cara Dušana 35 (kod gornje pijace)

Dr Radmilo Rale Dončić  064/176-43-39 i 062/628-889

Dr Ivica Raci Trajković 064/196-94-96  i 063/80-41-588

 

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.