fbpx
spot_img

NBA: Klivlend dovodi ozbiljnog šutera!

Kako nezvanično saznajemo, aktuelni šampion lige nalazi se u završnoj fazi pregovora sa jednim od najboljih trojkaša na svetu – Kajlom Korverom!

Kavsi su Atlanti u zamenu za Korvera, ponudili Moa Vilijamsa, Majka Danlivija i pika iz prve runde drafta 2019. godine.

PHOTO: Kyle Korver/ You Tube/ Atlanta Hawks

Nakon pobede nad Pelikansima, Kajl je izjavio sledeće:

“Osećanja su mi definitivno pomešana. Mnogo čvrstih veza imam s Atlanom, iz brojnih razloga, mnoge prijatelje… Ovde sam proveo i najbolje košarkaške godine, ovde su mi se rodila deca i teško je to ostaviti iza sebe“, rekao je 35-godišnji Korver i dodao:

“Naravno, za mene je sjajna prilika da odem u Klivlend i uzbuđen sam zbog toga, ali mnoge stvari će mi nedostajati. Iz košarkaške perspektive, Klivlend je idealan za mene i svestan sam toga“.

Nekadašnji igrač Filadelfije, Jute i Čikaga tokom karijere za tri poena šutira neverovatnih 43%, ali evidentno je i to da su mu procenti opali poslednje sezone zbog nedostatka prostora.

Klivlend za sada ima pristojne brojke po pitanju šuta za tri poena (39%), ali dolaskom Korvera očekuje se dizanje  te statistike na viši nivo i naravno pokušaj da se odbrani titula!

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Igor Pavlović
Igor Pavlović
Rođen u Šapcu 2000. godine. Učenik Šabačke gimnazije. Od sedmog razreda pišem aforizme pa sam samim tim nakon objavljivanja prve zbirke aforizama 2016. godine proglašen za najmlađeg aforističara u Srbiji. Pored pisanja aforizama, pišem i pesme a takođe volim i da crtam kada se nađe slobodnog vremena. Moj životni moto glasi: "Prava svrha života jeste posvetiti ga nečemu što će nas nadživeti."