fbpx
spot_img

Neka svira, i nek vibrira! – Đjuričić i Armuši

 

Foto: Milica Džolović -Koprivica
Foto: Milica Džolović -Koprivica

Ono što uskoro predstoji… I što predstavlja jedno od lepših (dobro, ako ne važnijih, ono svakako opuštenijih) lica škole, svakako su zabavno-muzičke, kulturne i druge dodatne aktivnosti koje jedan dom prosvete ugosti među svoja četiri zida! Tako je i sa ovom prilikom, u OŠ „Stanislav Sremčević“ u Kragujevcu.

Ukratko, jedna od boljih prilika da se malo provedemo  na ponedeljak pre onog svetonikoljskog (znači, podaci su jasni…) i pre intenziviranja novogodišnjih priprema…. Uz skromnu naknadu za ‘upad’, dožimo da se razmašemo uz proverene vibracije glasovitog bubnjara Dragoljuba Đuričića, ovog puta uz pojačanje od strane Armuša, gde će, dakle, biti značajan i damski doprinos sveukupnom zvuku.

Sjajna prilika za opuštanje u širokom rasponu genracija, za velike i… manje velike!

 

 

Mišo Koprivica
Mišo Koprivica
Mišo Koprivica je od svog ranog opismenjavanja veliki ljubitelj stripova, a tu sklonost nije zasenio ni razvoj interesovanja prema lepoj književnosti, raznolikoj stručnoj literaturi, prema raznim (sup)kulturnim sadržajima uopšte. Svoje malo bekstvo i nadgradnju nad zamućenom kolotečinom nalazi i u pisanju i konzumiranju poezije, uživanje u slušanju muzike i skromnim porodičnim kretanjima. Oženjen je i otac dvoje dece.