fbpx
spot_img

Nik Kejv rasprodao premijum ulaznice

Nakon što je pre desetak dana na svom blogu “The Red Hand Files” odgovorio na pitanje frontmenu srpskog cover benda, interesovanje za konert Nick Cave and The Bad Seeds se udvostručilo, tako da je za samo nekoliko dana rasprodata premijum kategorija ulaznica za njihov predstojeći nastup 4. juna u Štark Areni.

Podsetimo da je poslednji koncert legendarnog benda 2017. u Beogradu bio rasprodat i da se tražila karta više, tako da nije iznenađujuće što je i ovaj put interesovanje veliko i što je već popunjen veliki deo dvorane, iako je do koncerta ostalo još 4 meseca.

 

Komentari publike na facebook eventu “Nick Cave and The Bad Seeds in Belgrade” ukazuju na to da svi poštovaoci ovog legendarnog muzičara ne mogu da dočekaju koncert i da će se po svemu sudeći i ovaj put tražiti karta više.

“Kada samo pomislim na predstojeći koncert, sav se naježim. Jedva čekam… Želim da zažmurim i da odlutam, daleko! VAUU!”, jedan je od komentara na facebook stranici  u vezi sa predstojećim koncertom Nick Cave and The Bad Seeds.

Ulaznice za predstojeći koncert Nick Cave and The Bad Seeds mogu se nabaviti na svim Ticket Vision prodajnim mestima ili na linku www.tickets.rs.

 

Facebook https://www.facebook.com/nickcaveandthebadseeds/

Instagram https://www.instagram.com/nickcaveofficial/?hl=en

Website https://www.nickcave.com/

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.