fbpx
spot_img

Njuz.net: Banke nude keš kredite za plaćanje bankarskih usluga

BEOGRAD, 4. avgust 2022, (Njuz) – Udruženje banaka saopštilo je da će svim građanima od ponedeljka biti dostupni brzi keš krediti za plaćanje bankarskih usluga.

– Mi u bankama razumemo da, u situaciji kad je sve poskupelo, građani sve teže žive i da je njihov životni standard u padu. Kako bismo im pomogli, pored svih drugih kredita, obezbedili smo im i keš kredite kojima će moći da plaćaju naše bankarske usluge, koje su takođe poskupele, ističu u Udruženju banaka.

Kako se navodi u saopštenju, procedura za dobijanje ovih kredita biće veoma jednostavna.

Kamate na ove kredite biće najpovoljnije moguće. Biće dovoljna lična karta i da građani imaju račun u nekoj od banaka, i time već ispunjavaju uslove da ga dobiju, objašnjavaju bankari.

Na pitanje da li se kreš kredit za plaćanje bankarskih usluga može dobiti samo za plaćanje usluga u bankama u kojima građani imaju račun, u Udruženju banaka ističu da to nije uslov.

– Naprotiv. Građani mogu da uzmu ovaj keš kredit u jednoj banci, a da njime plaćaju bankarske usluge u drugoj. Na ovaj način, želeli smo da nateramo i banke da se međusobno bore za klijente davanjem što povoljnijih uslova i kamata za ove keš kredite, objašnjavaju u Udruženju.

Bane Grković

Izvor: njuz.net

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.