fbpx
spot_img

Fondacija Novak Đoković: Novi načini za doniranje

Foto: novakdjokovicfoundation.org
Foto: novakdjokovicfoundation.org

Fondacija Novak Đoković će  i na teritoriji Velike Britanije primati donacije namenjene saniranju vrtića i škola u Srbiji uništenih u nedavnim poplavama. Svi ljudi dobre volje koji brinu za naše sugrađane kojima je pomoć u ovim trenucima preko potrebna, moći će novac da uplate preko Virgin Money Giving i Just Giving web sajtova.

 

Takođe, svi koji žive na teritoriji Velike Britanije imaju mogućnost da svoju donaciju uplate i putem sms-a, odnosno, slanjem poruke na broj 70070, tako što ce ukucati WYWG12 £10 u telo poruke.

Donacija preko sajta Virgin Money Giving

virgin-moneygiving

Otvorite veb-sajt http://uk.virginmoneygiving.com/giving/ ili kliknite na JUST GIVING dugme na naslovnoj stranici

Izaberete opciju „Make a donation“ i u polju „Donate to charity“ upišite „Novak Đoković Fondacija“. Pretraga Vas vodi do stranice na kojoj se može realizovati donacija

virgin-moneygiving-ndf

Klikom na dugme „Make a donation“ izaberite novčani iznos koji želite da donirate

Donacija preko sajta Just Giving

just-giving

Koristeći JUST GIVING donate button na početnoj web stranici Fondacije ili odlaskom na home page samog sajta: https://www.justgiving.com/

U polju „Search for a charity, friend or project“ upišite „Novak Đoković Fondacija“. Pretraga će Vas odvesti do stranice na kojoj će te direktno moći da donirate.

just-giving-ndfNakon izbora načina doniranja i iznosa donacije, potrebno je do kraja ispratiti proceduru kako bi se doniranje uspešno finalizovalo.

Na našem sajtu, u okviru Donate stranice nalaze se linkovi koji vode direktno do Virgin Money Giving i Just Giving web stranice. Preko ove dve kompanije, svi zainteresovani će moći direktno da doniraju sredstva.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su već uplatili svoje donacije u Velikoj Britaniji i apelujemo na sve naše prijatelje da nam se pridruže i pomognu u što bržoj sanaciji poplavljenih škola i vrtića u Srbiji.

Srdačno,

Novak Đoković Fondacija

Izvor: novakdjokovicfoundation.org

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.