fbpx
spot_img

Obaveštenje o izboru škola koje će učestvovati u programu ogleda

Rešenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja ( rešenje broj 119-01-00129/2014-09 ) formirana je Komisija koja je izabrala 122 škole ( 79 osnovnih škola, 8 gimnazija i 36 srednjih stručnih škola) koje će tokom školske 2014/2015. godine učestvovati u Programu ogleda za primenu pristupa nastavi usmerenoj na učenje i razvoj kompetencija u osnovnom i srednjem obrazovanju i vaspitanju. Program ogleda će biti realizovan putem raznovrsnih obuka zaposlenih u školi (direktora, stručnih saradnika i nastavnika) i aktivnosti koje škola sprovodi u toku svakodnevnog obrazovno-vaspitnog rada, a u skladu sa Pravilnikom o programu ogleda za primenu pristupa nastavi usmerenoj na učenje i razvoj kompetencija učenika u osnovnom i srednjem obrazovanju i vaspitanju i razvijanje škola vežbaonica („Prosvetni glasnik RS“, broj 11/2014).

Obaveštenje o izboru za učešće u Programu ogleda, škole su dobile preko nadležnih Školskih uprava Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Spisak_skola

Izvor: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

Jovanka Ignjatović
Jovanka Ignjatović
Jovanka Ignjatović voli svakoga dana da nauči nešto novo. Svaki dan za nju predstavlja novi izazov. U izazovima vidi mogućnost da bude bolja.
WordPress PopUp Plugin