fbpx
spot_img

Odbojka dame: Poraz NIS Spartaka

Najveće izneneđenje devetog kola Superlige za dame, priredile su odbojkašice Zrenjanina koje su posle četri seta savladale velikog favorita NIS Spartak. Zrenjanin se četvrtom pobedom popeo na sedmu poziciju, dok je Spartak ostao na trećoj sa šest pobeda.
Od ostalih mečeva jako interesantno je bilo na Ubu, gde je TENT slavio protiv Železničara tek posle pet odigranih setova. Sedmom pobedom u sezoni TENT je učvrstio drugo mesto na tabeli. Crvena zvezda je još jednom poražena,ovog puta od Stare Pazove pa se sada nalaze na samo petoj poziciji. Dinamo je u Pančevu bio ubedljiv protiv Jedinstva iz Užica, ovom pobedom domaće su popegle iz opasne zone, za razliku od Jedinstva koje još uvek ima samo jednu pobedu.
U poslednjem meču u nedelju sastaju se Vizura i Kraguj, meč je na programu od 20h.

Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...