fbpx
spot_img

Odbojka: Pobeda Vizure i Radničkog

Odigrani su i poslednji mečevi prvenstva Srbije za muškarce, odnosno dame. U poslednjem meču muške konkurencije Radnički je slavio protiv Partizana u Kragujevcu. Meč je odigran pred oko 400 gledalaca, a pobedu su odneli razigrani domaćini posle četri seta. U prva dva seta viđena su ubedljiva izdanja Partizana u prvom (25:16), odnosno Radničkog u drugom (25:9). Presudan momenat meča bio je treći set tokom kog je Radnički imao prednost od par poena, uspeli su crno-beli da se vrate ali su na kraju izgubili set na razliku rezultatom 27:25. Nakon tesnog gubitka seta, igrači Partizan nisu uspeli da pruže ozbiljniji otpor Kragujevčanima pa su doživeli novi poraz. Četvrtim porazom u sezoni odbojkaši Partizana pali su na osmu poziciju, dok je se Radnički popeo na sedmo mestu.
Kod odbojkašica poslednji meč sedmog kola su odigrali Jedinstvo iz Stare Pazove i Vizura. Stara Pazova osvojila je jedan set i pružila žestok otpor favoritu, ali su na kraju poražene rezultatom 3:1. Vizura je tako i posle sedam kola ostala jedini neporaženi tim, za razliku od Jedinstva koje je pretrpelo treći poraz.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...