fbpx
spot_img

Odbojka: Slavlje Vizure

Odbojkašice Vizure zabeležile su i šestu pobedu u isto toliko odigranih susreta. U SC Vizura, domaći tim je posle gubitka prvog seta od Dinamo Azotare uspeo da se konsoliduje i da u naredna tri seta sigurnom igrom zabeleži novu pobedu, kojom su ostali na čelu Superlige.
Otpor Dinama je trajao samo tokom prvog seta kada su Vizuru ostavili na 15 osvojenih poena. Nakon gubitka tog seta probudila se mašina zvana Vizura i u nastavku meča nije dozvolila nikakva iznenađenja. Pokušavao je Dinamo da otkine makar bod u ovom meču, ali nisu uspeli tokom drugog i trećeg perioda kada su se držale samo do polovine seta sve dok ih Vizura nije nadjačala.Ni u četvrtom setu nije bilo nikakve dileme Vizura je rutinski osvojila taj set za novu pobedu u najelitnijem srpskom takmičenju.
Uspešna je bila i Crvena Zvezda u Lajkovcu, protiv domaćeg Železničara koji je bio ravnopravni protivnik samo tokom drugog seta koji su izgubili rezultatom 25:22. Još jednu odličnu partiju u dresu crveno-belih pružila je Bojana Milenković sa 21 poenom. Kod Železničara bolja od ostalih bila je Jovičić Jovana. Četvrtom pobedom Zvezda se popela na treću poziciju, dok je Železničar ostao na šestom mestu.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...