fbpx
spot_img

Oktagon MMA spektakl u Slovačkoj: Vranjanac Miloš Kostić spreman

Najveći događaj slovačkog MMA Oktagon 27 predstaviće domaće i strane zvezde borilačkih veština.

U glavnom gradu Republike Slovačke Bratislavi 11.septembra biće održan pravi MMA spektakl na kome ucestvuje i borac iz Vranja prvak u A klasi Srbije Miloš Kostić.

Glavna borba u kojoj učestvuje i Vranjanac Milos Kostić biće protiv borca srpskog porekla iz Slovačke Vlaste Čepe.

Slovački MMA borac Vlasto Čepo istakao je da očekuje fenomenalnu borbu sa borcem iz Srbije.

Prema rečima Kostića koji se nalazi u kampu Top team-a u Nišu pod vođstvom Aleksandra Stojičića MMA borca i gradskog većnika Niša za sport, kaže da je u vrhunskoj formi kao nikad do sada i da će opravdati poziv jedne od najjačih MMA organizacija u Evropi.

Inače Vlasto Čepo rođen je u Srbiji, ali je napustio kada je imao 12.godina i u Slovačkoj je načinio prve sportske uspehe. Profesionalni rezultat pet pobeda i jedan poraz.

Zvanični profi rezultati su sledeći: Vlasto Čepo 6- 1, Miloš Kostić 7- 3.

Povodom ovog MMA spektakla u Vranju je boravila i ekipa iz slovačke produkcije koja je snimila kratki dokumentarni film koji možete pogledati u nastavku teksta.

Uživo prenos ovog meča i ostale možete pratiti na linku https://oktagon.tv/#/

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.