fbpx
spot_img

OŠ „Radoje Domanović“ Kragujevac: Još jedan uspeh mladih sportista

Međuškolski badminton turnir Žarko Zrenjanin 2017 održan u subotu, 4. novembra 2017, u Osnovnoj školi “Žarko Zrenjanin“

Još jedan, četvrti uzastopni, susret školaraca u Zrenjaninu protekao je u prelepoj atmosferi sale Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”. Osnovci i srednjoškolci iz 30 škola iz Beograda, Novog Sada, Vršca, Pančeva, Kruševca, Zrenjanina i Velikog Središta Zrenjanin pokazali su u subotu, 4. novembra 2017, svoje umeće na Međuškolskom badminton turniru “Žarko Zrenjanin” 2017, koji su organizovali Badminton klub Banat, Badminton savez Srbije i Osnovna škola “Žarko Zrenjanin, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Badminton saveza Srbije, Grad Zrenjanina. Devojčice i dečaci su se borili za medalje u pet uzrasnih kategorija.
Učenici odeljenja V4 Relja Milić i Marta Popović predstavljali su našu školu. Relja Milić je osvojio treće mesto u kategoriji dečaci 5. i 6. razred.

Na Otvorenom prvenstvu u badmintonu „Kragujevac open 2017.“ u B kategoriji u kategoriji ženski dubl, učenica naše škole Marta Popović V4 je osvojila zlatnu medalju.

 

OŠ "Radoje Domanović" Kragujevac
OŠ "Radoje Domanović" Kragujevachttp://www.radojedomanovickg.edu.rs/
Jedna od škola sa najdužom tradicijom u Srbiji, osnovana 1805. godine. Oaza kulture, kvalitetnog i trajnog znanja i zdravih stilova života. Inspirativna za đake i nastavnike, privlačna i zanimljiva za roditelje i prijatelje škole. Škola u kojoj se svako oseća dobro.