fbpx
spot_img

Otvoreni KUP JKA „Мiloš“ 2016.

karate 001 1Karate klub „Bušido NB“ iz Niša organizovao je 14. maja 2016. godine u hali „Čair“ otvoreni KUP JKA „Miloš“ 2016. Ovo je ujedno i poslednji turnir u takmičarskoj sezoni 2015/2016.   Dvadeset klubova iz cele Srbije nadmetalo se u svim uzrastima. Kragujevački predstavnici osvojili su ukupno 12 medalja.

Među najmlađim takmičarkama je i petogodišnja Teodora Rajković iz karate kluba „Kragujevac“ koja je osvojila dve srebrne medalje. Karate klub  „Kragujevac“ iz Kragujevca je bogatiji za još osam medalja i to: Ivana Vidić sa osvojene dve srebrne medalje, Mirela Đorđević sa osvojene dve bronzane medalje, Pavle Đorđević sa osvojenom jednom bronzanom medaljom i Aleksandar Petuhov dve srebrne medalje.

Takmičarii karate kluba „Trijumf“ iz Kragujevca okitili su se sa tri medalje i to Tadija Tomašević sa jednim, a Marko Čalović sa dva zlata.

Ono što očekuje mlade karatiste jeste JKA evropsko prvenstvo za decu, kadete (9-17 godina) i veterane koje će se održati u Nišu 20.-22. Maja 2016. godine u hali „Čair“.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Marija Pašalić
Marija Pašalić
​Rođena u Kragujevcu. Interesovanja: knjige, muzika, film, putovanja, druženje, pozitivni ljudi... Životni moto: "U životu se moramo praviti ludi, a biti mudri!"
WordPress PopUp Plugin