fbpx
spot_img

Ovog proleća AIESEC ti pruža mogućnost da postaneš član najveće omladinske organizacije na svetu!

Ovog proleća AIESEC ti pruža mogućnost da postaneš član najveće omladinske organizacije na svetu!

Šta je AIESEC?

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Broji preko 86 000 članova u više od 120 zemlje sveta i pruža veliki spektar mogućnosti za svakog studenta.

 

Zašto da baš ti postaneš član?

Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, prodaje i saradnje sa kompanijama, finansija, ljudskih resursa, kao i kroz projektni menadžment, studentima se pruža prilika da razviju svest o svojim mogućnostima i iskoriste svoj potencijal.

 

Prosečan član AIESEC-a svaki dan radi na razvoju svojih komunikacionih i prezentacionih sposobnosti kroz timsko iskustvo, unapređuje liderske veštine i uči o drugim kulturama od internacionalaca koji preko ove organizacije dolaze u našu zemlju kako bi radili na društveno-odgovornim projektima. Entuzijastični ljudi koji žele da rade na sebi i prenesu drugima svoje znanje, mreža internacionalnih kontakta i usavršavanje u različitim oblastima predstavljaju samo neke od prednosti koje ovu organizaciju čine odličnom sredinom za razvoj odgovornih mladih lidera budućnosti.

 

Ovo ti zvuči super… kako da se prijaviš?

Studenti širom Srbije imaće priliku da se ovog maja prijave za članstvo i to u devet  gradova: Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Valjevu, Pančevu, Kruševcu, Čačku i Subotici. Izazovi promenu i prijavi se na linku: http://bit.ly/prihvatiizazov.

 

Više detalja možete pronaći na www.aiesec.org.rs i na zvaničnoj facebook stranici, a takođe imaćete priliku 7.6. da se informišete dodatno o samoj organizaciji na „Upoznaj AIESEC“ događaju. Vidimo se u 18h na Fakultetu organizacionih nauka!

 

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.