fbpx
spot_img

Pevač Danijel Šarčević pesmu KRIK posvetio preminulom prijatelju

Danijel Šarčević je pevač koga kroz život vodi sjaj u tami i koji zna veštinu koja se zove biti srećan. Čovek iskustva, simbolike, autentičnosti i kontrasta, umetnosti i emocija. Muzički iluzionista koga već istim putem godinama vodi spoznaja da se bavi nečim što ne postoji i čija se težina ne može izmeriti, ali se zato može sagledati, osetiti i prepoznati njena vrednost.

Muzika je neraskidivi deo njegovog bića, kreacija kroz koju opisuje i izražava svoj život, svoj svet koji je stvorio na temelju ideala i vere u ljubav i magiju stvaranja muzike. Svet u kome čuva svoje najveće vrednosti i najskrivenije tajne. To je jedan od razloga njegovog trajanja jer je svojom originalnošću, stihovima i idejama ostao dosledan i kada je njegov put vodio ka najblistavijim muzičkim uspesima i skretao ka najopasnijim stranputicama. Prošao je kroz bezbroj raličitih iskustava ali nije izgubio prirodnost, originalnost i dušu.

Nedavno je objavio novu pesmu „KRIK“ za koju je sam napisao tekst, muziku i aranžman, a pesmu je posvetio svom preminulom prijatelju Draganu Polovini.

“Pjesmu i video sam snimio ali nisam objavljivao na Youtube-u jer je u spotu moj veliki drug Dragan Polovina na bubnjevima koji je krajem prošlog ljeta preminuo od teške bolesti. Ovu pjesmu i ovaj video posvećujem njemu. Hvala Zoranu Kovačeviću na spotu”- izjavio je Danijel Šarčević

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.