Pobednička dlaka

Pobede u životu su od velike važnosti. Podižu samopouzdanje, samopoštovanje, osećaj vrednosti, nivo sreće i radosti, a pomažu i osobama koje su na neki način povezane sa pobednikom, jer se višak tih osećanja preliva i na njih. Lepo je pobediti i lepo je imati pobednika u svojoj blizini.

Pobeđujemo u sportu, pobeđujemo u učenju, pobeđjemo u radu, pobeđujemo sami sebe, pobeđujemo druge. Jedino gde nema pobednika je ljubav. U ljubavi niti možete pobediti same sebe, niti možete pobediti drugoga. U ljubavi može samo pobediti ljubav. Ona pobeđuje kada se dve osoba zavole. Tada je ljubav pobednik.

Foto: fashiongamescat.blogspot.com
Foto: fashiongamescat.blogspot.com

Koliko je nekada malo potrebno da bi se ostvarila pobeda: čestica, tren, još milimetar, dlaka do pobede. Stotinka sekunde nekada odlučuje planetarnog pobednika u nekoj sportskoj disciplini. Nekada pobednička lopta za dlaku ne uđe u gol ili koš..Nekada još jako malo treba.

Video sam deo njene duge, ugljenocrne kose koju tako volim. Dlaku. U ruci mi je. Upravo mi još toliko treba do nje. Za dlaku se nalazim do ljubavi. Za dlaku do nje.

Prethodni tekstDa li ste znali: Fobije I
Sledeći tekstLaku noć
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.