fbpx
spot_img

Pobednička dlaka

Pobede u životu su od velike važnosti. Podižu samopouzdanje, samopoštovanje, osećaj vrednosti, nivo sreće i radosti, a pomažu i osobama koje su na neki način povezane sa pobednikom, jer se višak tih osećanja preliva i na njih. Lepo je pobediti i lepo je imati pobednika u svojoj blizini.

Pobeđujemo u sportu, pobeđujemo u učenju, pobeđjemo u radu, pobeđujemo sami sebe, pobeđujemo druge. Jedino gde nema pobednika je ljubav. U ljubavi niti možete pobediti same sebe, niti možete pobediti drugoga. U ljubavi može samo pobediti ljubav. Ona pobeđuje kada se dve osoba zavole. Tada je ljubav pobednik.

Foto: fashiongamescat.blogspot.com
Foto: fashiongamescat.blogspot.com

Koliko je nekada malo potrebno da bi se ostvarila pobeda: čestica, tren, još milimetar, dlaka do pobede. Stotinka sekunde nekada odlučuje planetarnog pobednika u nekoj sportskoj disciplini. Nekada pobednička lopta za dlaku ne uđe u gol ili koš..Nekada još jako malo treba.

Video sam deo njene duge, ugljenocrne kose koju tako volim. Dlaku. U ruci mi je. Upravo mi još toliko treba do nje. Za dlaku se nalazim do ljubavi. Za dlaku do nje.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.