fbpx
spot_img

Počeo sa radom Noletov novi zvanični Online Store!

Foto: novakdjokovic.com
Foto: novakdjokovic.com

Velika nam je čast i zadovoljstvo da sa Vama podelimo ovaj radostan trenutak. Trenutak kada sa radom startuje Novakov potpuno novi zvanični Online Store.

Počev od danas u prilici ste da kupite neki od Noletovih zvaničnih proizvoda iz bogate ponude koja je podeljena u pet kategorija:

– Moda (Fashion)
– Tenis (Tennis)
– Obuća (Shoes)
– Omoti/maske za telefone/tablete (Covers)
– Satovi (Watches)

Svi proizvodi u ponudi Online Store-a nastali su kao rezultat saradnje između Novaka i EPI-ja, italijanske kompanije koja se od 1996. godine vrlo uspešno bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom sportske opreme, sa ciljem da se na najbolji mogući način zadovolje sve potrebe kupaca.

EPI, čije je sedište u Milanu, čini tim od 60 talentovanih ljudi kojima su do sada poverenje ukazali FC Juventus, AC Milan, FC Internazionale, SS Lazio i mnogi drugi.

Sva novčana sredstva koja budu ostvarena prodajom proizvoda iz Online Store-a Novak će donirati Fondaciji Novak Đoković sa ciljem pružanja pomoći i podrške deci, mladima i ugroženim populacijama, kao i za postizanje značajnih rezultata u nauci, kulturi i sportu.

Glavni razlog zbog kojeg se Novak odlučio na pokretanje Online Store-a je želja srpskog tenisera da vidi fanove sa svojim logom, kao i želja da pomogne Fondaciji u prikupljanju novca.

I za kraj, ostali smo vam dužni adresu na kojoj počinje magija: http://store.novakdjokovic.com/en/.

Izvor: novakdjokovic.com

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.