fbpx
spot_img

Poznati pevač Renato Henc pevao na humanitarnom koncertu u Kanadi za dete iz Zaječara!

Renato Henc je još jednom dao svoj doprinos humanitarnim aktivnostima, te je svojim nastupom na gostovanju u Kanadi, tačnije u Kalgariju u kom je boravio do juče, učinio veče nezaboravnim.
U crkvi SV.Simeona Mirotocivog pevao je Srpsku novu godinu a na slavi kod porodice Stojnić uz pomoć gostiju (prijatelja porodice) prikupio čak 920 kanadskih dolara za Danila Đorđevića koji pored ostalih zdravstveno smetnji boluje i od CEREBRALNE PARALIZE.
Ovo je već druga godina saradnje, kako kaže Henc, a uz pomoć glumca Milenka Pavlova, Žike Pavlovića i ostalih prijatelja putuje iz Kalgarije i održava nastupe. Tokom boravka upoznao je mnoge znamenitosti ovog velikog grada koji se nalazi navisini od 1200m, nedaleko od kanadskih stenovitih planina. Osim što priprema nove projekte i očekuje podršku važnih institucija, najavljuje novi album za nacionalnu izdavačku kuću PGP RTS i turneju širom Balkana i Evrope.
Program u okviru novog projekta koji priprema biće sastavljen iz lične režije koju je priprema godinama a od skoro sa nekoliko ispravki glumca Milenka Pavlova, čime će potvrditi kulturu i identit srpskog naroda.
U okviru humanitarnog rada, naglasio je da pripkupljaju novac za dečju fondaciju i mladog Danila Đorđevića kome je za operaciju potrebno 400.000 rsd.
Marko Spirić

PRIJATELJI PORTALA POKAZIVAČ

PRODAJA KUCICA ZA PSE – (Milan Maksimović)

Kontakt: 063/ 702-7-119

 

Jedan od najmodernijih salona u Vranju, opremljen za sve vrste frizerskih uslugaNašim cenjenjim mušterijama smo na usluzi za pravljenje najmodernijih frizurašišanje, farbanje i sve ostalo što poželite sa Vašom kosom.

Frizerski salon NIDŽA M – ulica Vlasinska broj 2 – Vranje 

064/264-9-602 Nikola Mitić

 

VELJKO RAČUNARI 

ul.Nemanjina broj 36 u Vranju

Radno vreme od 9 do 20h

Telefon: 017/405-891

Budite uvek zadovoljni Vašim izgledom uz najprijatniju uslugu podmlađivanja i regeneracije kože i tela koja Vas očekuje u salonu “SILUETTE“Kozmetički salon
“SILUETTE”, ul. Lenjinova 19. – Vranje
telefon 069/12-47-958

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ
ulica Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)
Zakazivanje na broj: 060/74-13-699

Prethodni tekstČedna Radinović Lukić: Odlazak
Sledeći tekstMisao dana
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.