fbpx
spot_img

Pres konferencija povodom XII Svetskog Tamburica Fest-a

Održana je Pres konferencija povodom XII Svetskog Tamburica Fest-a! U prelepom ambijentu restorana Arkanj (na kraju sveta) u Kovilju,  najavljen je program ovogodišnjeg Tamburica Fest-a. Velikom broju predstavnika medija obratili su se Dr Jovan Pejčić, direktor Tamburica Fest-a, Jovan Adamov –  umetnički direktor, Danilo Ninković –  muzički urednik i Lepa Brena, regionalna muzička zvezda.

Ovom prilikom Lepa Brena podelila je sa prisutnima informaciju da joj je želja iz davnina bila da u pratnji Velikog tamburaškog orkestra peva njene hitove i da će to realizovati na Tamburica Fest-u, kao i da najavljuje fantastično veče za uživanje publike. Ovogodišnji festival obeležiće nastupi 9 orkestara iz osam zemalja u takmičarskom delu kao i revijalni koncerti  Orkestra solista 100 violina, muzička atrakcija iz Mađarske poznati kao ,“Budapest Gypsy simphony Orchestra“ i i ansambla narodne muzike Republike Komi iz Ruske Federacije ,“ Zarni Jolj“.

Marko Spirić (Novinar portala „Pokazivač“ i estradni menadžer)

Kontakt:0631885998

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.