fbpx
spot_img

Princ iz muzičkih emisija sa Belog dvora najavljuje solistički koncert!

Dugogodišnji vokalni solista, renomirani interpretator starogradskih bisera, sevdalinki i romansi, poznatiji publici kao princ iz emisija ,, Leti leti, pesmo moja mila“ Radio Televizije Srbije, ovih dana na nacionalnim televizijama najavljuje svoj veliki solistički koncert u Beogradu. Iako je njegov život u znaku stomatoloških nauka, u okviru kojih se posebno istakao i dobio prestižna nacionalna priznanja i priznanja grada Beograda, negovanje njegove ljubavi prema arhaičnoj, gradskoj muzici Balkana je istim intenzitetom i žarom zadržalo svoj tok, zbog čega beogradska publika to pamti, kao i publika sa svih krajeva nekadašnje Jugoslavije.
Svojim interpretacijama starogradskih i narodnih pesama Srbije i Balkana, proslavljeni umetnik obojiće repertoar svog dugoočekivanog solističkog koncerta povodom 15 godina umetničke karijere, u velikoj dvorani Doma Vojske Srbije u Beogradu, 03. oktobra s početkom u 20 časova.
,, Na radost mojih prijatelja, saradnika, bliskih i uvaženih kolega, poštovalaca moje pesme, profesionalnog i umetničkog rada, svih onih koji su ostali prisutni u mom životu, u mojoj umetničkoj karijeri, kao i na svoje zadovoljstvo nakon razmišljanja gde bih mogao da predstavim svoj jubilarni umetnički rad, odlučio sam da to bude u velikoj dvorani prestoničke palate Doma Vojske Srbije, u kojoj sam više puta tokom mnogih koncerata i manifestacija, predstavljao sebe i pesmu kojom sam se obraćao publici. Dom Vojske Srbije poslednjih decenija predstavlja sedište kulture i kulturnih dešavanja u Beogradu, a uz profesionalce koji će me pratiti na repertoaru sačinjenog od manje poznatih i poznatih pesama Balkana, obećavam trenutke za pamćenje, veče emocija, pozitivne energije i putovanje pesmom kroz krajeve nekadašanje Jugoslavije. “ izjavio je prof. dr Ivica Stančić. 
Muzički projekat, a solistički koncert pomenutog umetnika koji je dugi niz godina snimao manje poznate, lepe pesme sa velikim orkestrima Radio Televizije Srbije za potrebe arhive Radio Beograda, nosiće naziv ,, Putujemo prema sreći“ te će u okviru programa prirediti i muzička iznenađenja publici evocirajući uspomene na minule godine umetničke karijere. Neke od pesama po kojima je publici poznat su: ,, Govori se da me varaš“ , ,,Tamo daleko gde cveta limun žut“ ,  ,, Ovo je Srbija“ , ,,Kada padne prvi sneg“ , ,, Lihnida“, ,, Odnela je draga srce moje“ , ,,Sačuvaj tajnu ljubavi moja“ i mnogim drugima.
Marko Spirić

PRIJATELJI PORTALA POKAZIVAČ

Jedan od najmodernijih salona u Vranju, opremljen za sve vrste frizerskih  uslugaNašim cenjenjim mušterijama smo na usluzi za pravljenje najmodernijih frizurašišanje, farbanje i sve ostalo što poželite sa Vašom kosom.

Frizerski salon NIDŽA M – ulica Vlasinska broj 2 – Vranje 

064/264-9-602

 

OPTIKA    VID    (dr Mirjana Ilić Stošić – oftamolog)

Kralja Stefana Prvovenčanog 205   Vranje 

tel: 017/420-999  email :mirnena@ptt.rs

Kozmetički salon
“SILUETTE”, ul. Lenjinova 19. – Vranje
telefon 069/12-47-958

 

VELJKO RAČUNARI 

ul.Nemanjina broj 36 u Vranju

Radno vreme od 9 do 20h

Telefon: 017/405-891

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.