fbpx
spot_img

Princeza Katarina isporučila medicinsku opremu bolnicama u Vojvodini

Nj.K.V. Princeza Katarina danas je zvanično isporučila 10 električnih kreveta za jedinicu intenzivne nege – donaciju humanitarne organizacije Project C.U.R.E iz Denvera, u državi Kolorado – Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, u vrednosti od 27.500 evra.

„Zadovoljstvo mi je što mogu da dostavim ovu vrednu pomoć renomiranom Institutu“ – rekla je NJ.K.V. Princeza Katarina u svom govoru. Doc. dr Zoran Gojković, pokrajinski sekretar za zdravstvo Vojvodine prisustvovao je isporuci u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Nakon toga, Nj.K.V. Princeza Katarina posetila je Opštu bolnicu u Somboru i, u prisustvu gradonačelnice  Sombora, gospodje Dušanke Golubović, uručila 10 električnih kreveta i ostalu medicinsku opremu u vrednosti od oko  30.000 eura. Ova donacija je takođe omogućena uz pomoć Projekta C.U.R.E., humanitarne organizacije iz Denvera u Koloradu.

Tokom posete Somboru, NJ.K.V. Princeza Katarina je rekla: „Nadam se da će ova oprema olakšati vaš rad, ali i oporavak vaših pacijenata. Moj suprug, moja porodica i moja fondacija ostaju posvećeni pružanju pomoći srpskom zdravstvu kad god da smo u mogućnosti. “

Direktori ovih zdravstvenih ustanova, kao i celokupno medicinsko osoblje, srdačno su se zahvalili NJ.K.V. Princezi Katarini na dragocenoj pomoći i podršci.

Podsećanja radi, samo ovog meseca, NJ.K.V. Princeza Katarina već je isporučila medicinsku opremu u vrednosti od oko 200.000 evra u nekoliko beogradskih bolnica.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.