fbpx
spot_img

Princeza Katarina u novogodišnjoj poseti domovima za nezbrinutu decu

Beograd, 4. januar 2020. – Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina i g-đa Dona Sekulić, potpredsednica humanitarne organizacije Lajflajn Čikago posetile su Dom „Spomenak“ u Pančevu  i Prihvatilište za decu Beograda i tom prilikom mališanima podelile igračke, garderobu i obuću. Ova pomoć prikupljena je u saradnji sa humanitarnom organizacijom Lajflajn Čikago čiji je pokrovitelj Princeza Katarina.

Princeza Katarina se obratila prisutnima, rekavši: „Božić i Nova Godina posebno su važni u radu moje Fondacije, jer to je vreme darivanja i radosti za svu našu decu. Igračke i pokloni su lepi, ali vam pre svega želim dobro zdravlje. Ponosna sam na rad humanitarne kancelarije Lajflajn u Čikagu, zahvaljujući kojima smo moja Fondacija i ja uspeli da deci praznike i svakodnevicu učinimo bar malo lepšim i radosnijim. Na Badnji dan i Božić obradovaćemo još mnogo mališana, a isporučićemo pomoć i bolnicama“.

Lajflajn Čikago humanitarna organizacija izrazila je spremnost i želju da i u budućnosti nastavi sa pružanjem pomoći onima kojima je to najpotrebnije u Srbiji.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.