fbpx
spot_img

Priredba mališana u vrtiću Ciciban u Obrenovcu

NDF-Obrenovac-Ciban-3

Priredba mališana je održana u znak zahvalnosti donatorima koji su pomogli sanaciju vrtića Ciciban u Obrenovcu.

Mališani iz vrtića Ciciban u Obrenovcu organizovali su priredbu koja se održala 6.10.2014. Najmlađi su se na sebi svojstven način zahvalili svima koji su omogućili da njihov vrtić ponovo zablista u starom sjaju nakon majskih poplava.

NDF-Obrenovac-Ciban-5

Priredba je osmišljena tako da deca vrtića na kreativan i maštovit način upute reči zahvalnosti Fondaciji Help, Prokredit Banci, Fondaciji Novak Đoković, kao i drugim donatorima koji su učestvovali u sanaciji ovog vrtića.

Nakon strašnih poplava koje su zadesile celu opštinu Obrenovac, vrtić Ciciban, koji pohađa 213 klinaca, uništen je u potpunosti. Fondacija Novak Đoković je pomogla vrtić sredstvima u iznosu od 60 hiljada evra za kompletno opremanje, u vidu kupovine nameštaja i didaktičkog materijala.

U to ime, mališani su izveli predstavu sa različitim plesnim tačkama, čime su nas neizmerno obradovali i zabavili i obojili dan svojim vedrim duhom.

Zahvaljujemo se upravi vrtića Ciciban, kao i svoj deci koja su učestvovala u priredbi i na najlepši način se odužili svima koji su pomogli da oni danas sede u svojim učionicama.

NDF-Obrenovac-Ciban-1

Cilj Fondacije Novak Đoković je da deci donosi osmehe na lica i čini njihovo detinjstvo što lepšim, što smo i ovom prilikom pokazali.

Foto: novakdjokovicfoundation.org

Izvor: novakdjokovicfoundation.org

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.
WordPress PopUp Plugin