fbpx

Projekt ”Život je ljubav”

10363589_650079008432218_9130009785251886422_n

Projekt ”Život je ljubav” čije su gošće i moderatorice u Zagrebu bile novinarke javnih televizija Hrvatske i Srbije, Uršula Tolj- HRT i Tanja Šikić – RTS, započeo je svoju priču 28.03.2015. u Tribinama Grada Zagreba u organizaciji Udruge Providenca za kulturu, književnost, kulturni turizam i socijalne programe koju vode Darko Turković i Nela Servantes Pamuković. Novinarke su ekskluzivno najavile kako pišu zajedničku knjigu sa 24 ljubavne priče, koje će na jesen paralelno biti promovirane u Zagrebu i Beogradu.
Večer je uredila i oplemenila svojim vedrim duhom Gordana Vlajić, a u svemu nam je pomagao naš vjerni prijatelj Damir Maras. Klapa Luna Kožino ostavila nas je bez daha sa suzama u očima. Hvala Jasenka Medvedec na fotografijama.
U muzičkoj podlozi su naravno specijalne gošće ove večeri Klapa Luna Kožino i Darko&Nela.

UDRUŽENjE BALKANSKIH UMETNIKA
UDRUŽENjE BALKANSKIH UMETNIKAhttp://ubu.mojsajt.rs/
Nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme, radi ostvarivanja ciljeva u oblasti savremenog kulturnog stvaralaštva i to kroz književnost, slikarstvo, fotografiju, muzički i scenski angažman, sa posebnim osvrtom na afirmaciju mladih u cilju održivosti i unapređenju postojećeg i kreiranju novog kulturnog života društvenih zajednica na Balkanu.