fbpx
spot_img

Putovanja po Evropi u septembru za manje od 50 evra

Možda su letnji aranžmani ove godine skuplji, ali za septembarski izlet u Evropu ne treba vam više od 50 evra.

Na dan u Temišvaru možete za samo 13 evra po osobi (Lavli), u Segedin za 14 evra (Hedonic), a u Pečuj za 20 evra (Travellino).

Vikend aranžman za Budimpeštu preko Lavli travela košta 29 evra – polasci su 9. i 23. septembra, a u planu je panoramski obilazak grada, šetnja čuvenom Vaci ulicom, kao i mogućnost fakultativnog krstarenja Dunavom i odlazak za Sent Andreju. U večernjim satima se polazi za Beograd i stiže oko ponoći.

U Veneciju 16. septembra možete za 35 evra. Doduše, nema odsedanja u hotelu predviđena je celonoćna vožnja autobusom, vožnja brodom do venecijanskog pristaništa ili vozom od Mestra do Venecije, obilazak Venecije uz pratnju vodiča i slobodno vreme do večernjeg polaska za Beograd.

I last minute za Beč 9. septembra je 35 evra, takođe se putuje noću, pa u ovom gradu imate ceo jedan dan za obilazak s vodičem, šetnju najpoznatijim ulicama, odlazak do Šenbruna, a Lavli ima za 9. i 30. septembar zakazane i obilaske jezera Austrije za 45 evra po osobi. U jutarnjim časovima stiže se u Halštat – poznato jezero i jednom od najpoznatijih fotografskih motiva Austrije, fakultativni izlet je vožnja brodom po jezeru Sv.Gilgen – Sv.Volfgang, a uveče se kreće u Srbiju.

Po istom principu i u istim terminima kreirana je i trodnevna šoping tura za Grac po ceni od 39 evra, ako ćete na šoping u Trstu od 9. septembra, cena je 35 evra, a za Ljubljanu – 29 evra po osobi. Naravno, sve ove ture podrazumevaju i obilazak gradova.

Autobuski prevoz i 1 noćenje sa doručkom u hotelu s 4* u Sarajevu preko agencija Travellino ili Hedonic travel košta 45 evra po osobi, a sledeći termin je 23. septembar. U Sarajevo se dolazi u jutarnjim satima i taj dan je rezervisan za panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča (Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica…) i fakultativni odlazak na Vrelo Bosne. Sledećeg se obilazi i Mostar, uživa na Neretvi, a uveče polazi za Beograd.

Izvor: nova.rs

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.