fbpx
spot_img

Radost za mališane: Specijalna bolnica za rehabilitaciju Milenijum medikal centar Vranjska Banja podelila paketiće

Veliku radost deci priredila je Specijalna bolnica za rehabilitaciju Milenijum medikal centar Vranjska Banja obezbeđivanjem i podelom preko 20 paketića deci zaposlenih.

Novogodišnji darovi uručeni su u petak uz praznični program i Deda Mraza, tako da su deca zaista uživala.

Foto: Goran Mitić/OK radio
Foto: Goran Mitić/OK radio

Prisutnim mališanima i njihovim roditeljima obratila direktorka Specijalne bolnice za rehabilitaciju Milenijum medikal centar dr Slađana Stošić, koja je ovom prilikom istakla da mališane najviše obraduju novogodišnji paketići i poželela im puno zdravlja, sreće i radosti i Srećne novogodišnje i Božićne praznike za stanovnike Vranjske Banje i grada Vranja.

Foto: Goran Mitić/OK radio
Foto: Goran Mitić/OK radio

„Tradicionalno svake godine organizujemo podelu paketića deci zaposlenih, a za roditelje koktel uz muzički program. Paketići su dodelili deci uzrasta do 12 godina sa edukativnim igračkama i manje slatkiša za razliku od klasičnih“.

Foto: Goran Mitić/OK radio
Foto: Goran Mitić/OK radio

„Bila sam inicijator da obeležimo kraj uspešne godine za razliku od predhodne kada je bila pandemija, nismo mogli da radimo i to se osetilo, ali od aprila meseca krenulo je bolje poslovanje, tako da od maja meseca kapacitetu su bili od osamdeset do sto posto popunjeni sve do sada. To do sada nije bio slučaj, ali su nam pomogli i vaučeri i prestanak pandemije“.

„Gosti su zadovoljni našim uslugama i retko za ovih nekoliko godina koliko sam ja na čelu ovde, da imamo pritužbe na rad“ – izjavila je ispred Milenijum tima direktorka Specijalne bolnice Vranjska Banja dr Slađana Stošić i građanima Vranja i Vranjske Banje poželela srećnu i uspešnu Novu godinu i predstojeće praznike.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.
WordPress PopUp Plugin