fbpx
spot_img

Predsednik gradske opštine Vranjska Banja uručio deci novogodišnje paketiće

U velikoj sali opštine Vranjska Banja, predsednik gradske opštine Dragan Sentić podelio je 354 novogodišnjih paketića deci uzrasta od 1 do 8 godina.

On je ovom prilikom u predivnoj atmosferi, pozdravio decu i njihove roditelje ispred gradske opštine Vranjska Banja, čestitao im je predstojeće božićne i novogodisnje praznike sa željom da ih provedu u smehu, radosti, sreći i veselju.

Dagan Sentić je predhodno posetio jedanaestoro dece ometene u razvoju i osmadeset dece iz osetljivih grupa, gde im je na kućne adrese uručio novogodišnje paketiće i usrećio mališane.

„Povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika svim građanima želim sve najbolje, pre svega puno zdravlja, srece i uspeha na svim poljima“, istakao je na kraju Sentić.

Fotografije: fejsbuk profil  Dragan Sentić

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.