fbpx
spot_img

Sandra Čaprić je snimila spot koji pretenduje da bude pravi letnji hit

Pevačica Sandra Čaprić koja se proslavila u muzičkom šou programu TV Pink u Pinkovim zvezdama i Minstarkama, poznata po raskošnom glasu , seksipilnošću i pozitivnom energijom na sceni obradovala je danas svoje fanove novim singlom “Zamalo”.

Muziku, aranžman i tekst uradio je Saša Milošević Mare u saradnji sa Vladom 013, a svi koji su čuli tvrde da će biti pravi klupski hit što je i pokazala u svom visokobudžetnom spotu.

Atraktivan i do sada neviđen izgled mlade pevačice izazvao je brojne pozitivne reakcije, a zavodnički scenski nastup po kome je poznata nije izostao ni u ovom spotu.

Pogledajte kako se Sandra Čaprić snašla u novoj ulozi.

Marko Spirić

Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.