fbpx
spot_img

Šarmatna književnica osvaja arkadijski okrug Grčke

Poznata književnica i pesnikinja Božica Velousis, čiji romani su naišli na dobar odjek u javnom mnjenju Srbije i Balkana, ovih dana se odmara sa porodicom u arkadijskom okrugu Grčke, upija sunčeve zrake i priprema materijal za novi roman, koji će biti objavljen u okviru predstojećeg Sajma knjiga u Beogradu. 
Iako smo naučili na to da gledamo Božicu uvek svedeno obučenu, ipak, toplo vreme i sunčanje na jednoj od grčkih plaža dalo joj slobodu da se predstavi u ovom, atraktivnom izdanju! Grci i turisti na plaži ostali su bez daha videvši našu umetnicu koja je poput morske sirene, majku koja ne krije godine te se istim ponosi. Božica Velosusis je jedna od žena koja svoj prostor u medijima usmerava na edukaciju mladih ljudi i manje zapaženih žena, te tvrdi da se vodi onom parolom “ Samo negovana žena je uvek lepa žena“ , ali kako je više od deset godina bila prisutna u svetu kozmetike, smatra da postoje određene pripreme koje prosečna žena bi trebalo da primeni pred odlazak na more i izlaganje suncu na plaži. 
Inače, ovo putovanje će pamtiti i po devojci koju je upoznala za koju tvrdi da je Srpkinja, takođe udata za Grka. Tako su njih dve započele novo druženje i prijateljstvo. Dodala je da je čuveni francuski barokni umetnik Nikola Pusen boravio u ovom delu Grčke. Snažni motivi predela, mir i tišina su od velikog značaja da novi roman bude takođe jedan od najčitanijih u idućoj sezoni. 
Marko Spirić
(Novinar i organizator estradnih dešavanja)

Kontakt: 063/188-5-998

e-mail: spiric017@hotmail.com

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.