fbpx
spot_img

Škola stripa u Novom Sadu u organizaciji Kulturnog centra LAB

Od nedelje 4. februara je krenula Škola Stripa @KCLab. Reč je dugoročnom planu i programu i već 11. februara je drugo predavanje i svi zainteresovani još uvek se mogu priključiti školi stripa. Kulturni Centar LAB; Dr Hempta 2, 21000 Novi Sad

U pitanju je kreativno druzenje sa akcentom na prenos znanja i učenje odnosno izučavanje i stvaranje stripske umetnosti.

Pratite nas na facebooku: www.facebook.com/events/414506545650508/

– ACT II – Prva praktična vežba: Linija kao glavno oružje!
Nakon uvodnog predavanja odmah idemo dalje. Drugo kreativno druženje u nizu i prva vežba koju ćemo obraditi i odraditi zajedno.
Ove nedelje ćemo pričati o priboru potrebnom za izradu, tehnici, upotrebi kao i liniji. Linija je osnovni crtački element kojim se možemo služiti na gotovo beskonačan broj načina.
Pričaćemo o intenzitetu, dinamici, potezu, obliku, ograničenjima i kontroli linije i o tome koliko su svi ovi faktori bitni za samo stripsko crtanje.

Očekujemo vas na predavanju.
Uživamo, crtamo, učimo i napredujemo zajedno!
Ukoliko niste bili na uvodnom predavanju želimo da obavestimo sve zainteresovane da još uvek mogu da se priključe radionici i redovnoj ekipi.

Cena svake radionice pojedinačno iznosi 300 rsd, a održavaće se jedanput nedeljno, nedeljom od 15:00 do 17:00, a po potrebi i duže u prostorijama Kulturnog Centra LAB.

Predavači: Vojin Vuić i Danilo Andrić

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.