fbpx
spot_img

Srce kuca jako na Mountain Music Fest-u!

Mountain Music Fest, jedan od najlepših planinsko-muzičkih festivala u ovom delu Evrope, svoje četvrto izdanje na Divčibarama predstaviće prvi put u dva dana – 16. i 17. avgusta 2019. godine, a publici su već poznata imena svih izvođača!

Ove godine, MMF će obeležiti eklektični stil šarenolike muzičke vizije grupe Elemental, koja će svoj 21. rođendan proslaviti na ski stazi Crni vrh. Kultna beogradska rok grupa Plejboj, koja je devedesetih godina bila jedna od retkih svetlih tačaka srpske rok scene, takođe će nastupiti drugog dana festivala. Jedinstvenom kombinacijom bluza, funkrocka i swinga, Loup Garou oživeće duh Nju Orleansa, dok će Killo Killo banda doneti malo drugačije “roots reggae” zvuke. Sedmorica Francuza okupljenih u Funkindustry će u okviru svoje turneje 2019. svratiti i na Divčibare sa odličnim rnb/soul osveženjem, a na ski stazi će se ovog leta začuti i gypsy swing i Trio Elegancija. Prvo veče festivala rezervisano je za Buč Kesidi i Ljubičice, dva pančevačka muzička benda, koji će svojim rokenrol i elektro-bluz izdanjima razdrmati publiku.

MMF ni ove godine nije zaboravio strasne ljubitelje elektronskog zvuka! Drugog dana festivala, vinile će vrteti čuveni DJ Iron, a prošlogodišnjim posetiocima poznati momci iz White City Soul-a puštaće miks jazza, soula, funka, disko, hip-hopa, rnba i hausa!

Baš kao i prošlih godina, raznovrstan program za sve uzraste i ukuse u neodoljivom ambijentu šume i ski staze osim kvalitetnog zvuka nudi i brojne propratne sadržaje – avanturističke, umetničke, kulturne, edukativne i dečije.  Karte su već u prodaji na tickets.rs, a više informacija nalazi se na na veb-sajtu mmf.rs.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.