fbpx
spot_img

SUMNJIVO LICE NAPUNILO SAVA CENTAR

U subotu, 26. marta u prepunoj sali Sava Centra održana je premijera predstave Sumnjivo lice u režiji Ivana Bekjareva. Više od dve i po hiljade posetilaca uživalo je u do sada neviđenom izdanju ove čuvene komedije. Salom se orio smeh tokom celog izvođenja, a na kraju su glumci pozdravljeni dugačkim i gromoglasnim aplauzom.
Zasluge za ovaku veliku posećenost pored toga što se radi o jednom od najpoznatijih Nušićevih dela, svakako odlaze i na račun odlične glumačke postave. Nušićeve likove u ovoj komediji igraju : Marijana Mićić, Milica Milša, Milan Kalinić, Saša Joksimović, Ivan Bekjarev, Milan Caci Mihailović, Branislav Zeremski, Bojan Lazarov i gostujući glumac iz Makedonije, koji je domaću publiku oduševio odličnim izvođenjem Jerotija, Robert Kjosev.
U Sava Centru je bila prisutna publika svih generacija, i to je svakako dokaz da su Nušićeva dela aktuelna i dan danas.
Premijeri su prisustvovale i brojne ličnosti iz javnog života, a nakon predstave bio je upriličen svečani koktel u VIP salonu za glumce i posebne zvanice.
Zbog velikog interesovanja Sumnjivo lice će biti ponovo izvedeno 14. aprila u Domu Sindikata. Karte su već u prodaji i mogu se kupiti na blagajni Sava Centra.

Miss Yu
Miss Yu
Kompanija „Miss Yu“ jedina je ovlašćena za produkciju zvaničnog izbora Miss Srbija. Predsednik i vlasnik kompanije je dr Vesna de Vinča, priznati TV novinar i producent. Vesna de Vinča je vlasnik 17 ekskluzivnih licenci za lepotu, na teritoriji država Srbije i Crne Gore, počev od licenci za dva najveća internacionalna takmičenja - Miss World (u vlasništvu Džulije Morli) i Miss Universe (u vlasništvu Donalda Trampa).