fbpx
spot_img

Sumnjivo lice u Sava Centru /26.03.2016./

Sumnjivo lice u Sava Centru  26-og marta u režiji Ivana Bekjareva .

Ovo je poduhvat  kaze Ivan, jer je kompletnoj  ekipi inspirativno da budu  na sceni  Sava Centra.

Glavnu ulogu tumači Robert Kjosev, glumac iz Skoplja koji je počeo da uči glumu kod Bekjareva, a završio ju je u Americi, gde živi. „Ovo mi je prvi projekat u Srbiji, i veoma zahtevna uloga,“ kaže Kjosev koji je s Bekjarevim radio dramatizaciju teksta.

Uloga  Anđe, Jerotijeve žene, pripala je  Milici Milši koja je zamenila Nedu Arnerić i Nadu Blam, koje su zbog drugih angažmana morale da odustanu od projekta.
Lik „sumnjivog lica“ tumači Saša Joksimović koji kaže da uloga jeste mala, ali značajna. U predstavi još igraju Branislav Zeremski, Marijana Mićić, Milan Kalinić, Milan Caci Mihailović, Bojan Lazarov.

Sumnjivo lice
Sumnjivo lice

 

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Miss Yu
Miss Yu
Kompanija „Miss Yu“ jedina je ovlašćena za produkciju zvaničnog izbora Miss Srbija. Predsednik i vlasnik kompanije je dr Vesna de Vinča, priznati TV novinar i producent. Vesna de Vinča je vlasnik 17 ekskluzivnih licenci za lepotu, na teritoriji država Srbije i Crne Gore, počev od licenci za dva najveća internacionalna takmičenja - Miss World (u vlasništvu Džulije Morli) i Miss Universe (u vlasništvu Donalda Trampa).
WordPress PopUp Plugin