fbpx
spot_img

Tenis: Povratak Janka Tipsarevića

Janko Tipsarević posle serije pehova i  pauza zbog  razih povreda, konačno se vratio na teren posle velike pauze od 11 meseci. U svom prvom meču posle pauze slavio je protiv Čileanca Hansa Podlipnika – Kastilja, posle velike borbe rezultatom 2:1 (7:6, 3:6, 6:4).  U jednom pravom maratonu Janko  se bolje snašao i posle dva i po sata igre, plasirao se u naredno kolo turnira u Ostravi.

Tipsarević je već  osvajao turnir u Češkoj , bilo je to davne 2004. godine. Turnir u Ostravi spada u kategoriju čelindžera i igra se za nagradni fond od 42.500 evra.

loptica za tenis

Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...