fbpx
spot_img

Tijana Bošković u Ezačibašiju do 2021. godine

Srpska odbojkašica Tijana Bošković produžila je ugovor sa Ezačibašijem, pa će u ovom turskom klubu biti do 2021. godine.

Iako je imala još godinu dana saradnje sa klubom, čelni ljudi istanbulskog giganta su odlučili da najvećoj zvezdi tima ponude novi ugovor. Koliki su posao ovim potezom završili, najbolje govori podatak da je Tijana imala veoma interesantne pozive širom sveta, od Kine, preko Japana do Brazila.

 

 

 

 

 

 

 

 

Boškovićeva je stigla u redove Ezačibašija još 2015. godine nakon odličnih partija u dresu Vizure, šampiona Srbije.

Prethodna sezona je bila uspešna za tim iz Istanbula, u Evropi je odigrao na izvanrednom nivou i zasluženo došao do titule u CEV Kupu. Borbe je bilo i u finalu plej-ofa turskog prvenstva, ali je nakon pet mečeva uspešniji bio Vakifbank.

Od oktobra 2018. godine za turski klub će nastupati i Korejka Kim Jung Kong, a prema informacijama pojedinih specijalizovanih portala za odbojkaške transfere pominje se plata od oko 1.000.000 evra na godišnjem nivou. Takođe se ističe da bi spisak pojačanja mogla da zaokruži Brazilka Tajsa Menezes.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...