fbpx
spot_img

Tijana Milojević – IMPERIA

,, Gleda ko da želi da mi naudi
Neće zvijezde sa neba, mami je ova na haubi..”

Muzika je stvar koja nam ispunjava svaki delić života. Počevši od tužnih trenutaka, pa do najlepših. Jer je muzika kao vrsta droge, neka vrsta jakog leka!

Današnjica je ispunjena raznim žanrovima muzike, iz dana u dan nove pesme se stvaraju, novi tekstovi pišu, pripremaju aranžmani, snimaju spotovi.. E sad, da je u pitanju dobra muzika, retkost.. Svako danas može da peva, svako može da plati odredjenu svotu i tako kupi spot i pesmu u kompletu. Da l’ će umeti da je iznese pred ljudima, da l’ misli uopšte o tome kako peva.. U nizu su samo neka od pitanja, ali većina pevača ne mari za tim. Nažalost.

Na našim prostorima postoji nekolicina dobrih muzičara, neki su školovani a neki nisu. Nije toliko bitno školovanje, koliko je sam pristup stvaranju sopstvene karijere u muzici. Ozbiljnost, predanost, dobar glas, dobar tekst.. Bitno je i iznošenje pesme putem spota na jutjub kanalu, jer to donosi veću popularnost kako same pesme tako i njenog izvodjača. Broj pregleda govori o svemu.

Rodom je iz Sarajeva, Jasmin Fazlić – Jala Brat, rodjen 16.avgusta 1986.godine. Ima taj pseudonim Jala ili kako neki kažu Džala Brat..
Dečko diktira standarde, ne samo na tržištu Bosne i Hercegovine, već i kod nas u Srbiji, Crnoj Gori, u inostranstvu.. Njegov dugogodišnji rad se zaista isplatio, postao je veoma poznat. Svaka njegova pesma ima svoju suštinu i govori o realnosti životnih okolnosti. Prvenstveno je reper, a zatim i tekstopisac. Danas možete najmoderniju vrstu muzike čuti sa njegovim potpisom. Saradjuje sa Amarom Hodžićem, takozvanim Buba Korelijem. Odličan su tandem, stvaraju vrhunsku muziku, tekstovi su im neizmerno dobri. Saradjuju sa mnogim pevačima na našim prostorima. Bukvalno im oživljuju pesme. Bilo da je pevač u narodnom žanru, pop ili nekom trećem..
Kao klinac snimao je demo snimke, a ozbiljnije je muzikom krenuo da se bavi 2011.godine. Imao je grupicu ljudi sa kojima je stvarao svoj muzički san. Od 2012.je krenulo sve sa Bubom Korelijem..Tandem su koji peva o vezama na jedno veče, ali u pesmama. Sa druge strane oni su suprotnost, oni su porodični ljudi. Jedno je spot, a drugo život. Zapravo pevaju o samoj realnosti današnje, mlade populacije.

Andjeo, Bad, Bakšiš, Da mogu vratiti vreme, Dominantna, Dižite uplaljače, Dobar umire mlad, Stari radio, Replay, Ne volim, Klinka, Skandal, Glamur..
Neki od naziva njegovih pesama..

Čovek je IMPERIA!

#bbimperia

Tijana Milojević
Tijana Milojević
Rođena sam u Kragujevcu 1995. godine. Od ranog detinjstva me je svašta nešto interesovalo, jedino sam se pisanju uvek vraćala. Sigurna u sebe. Svoja na svom. Osobine koje me najviše krase su emotivnost i kreativnost. U svakoj sitnici vidim nešto kreativno i svaki predmet poželim da oživim. Moj moto je: Živi danas kao da je poslednji dan i uvek daj sve od sebe!