fbpx
spot_img

Treća „Pečenijada“ u Stopanji kraj Trstenika

U Stopanji kraj Trstenika 6, 7. i 8. septembra 2019. godine, pod pokroviteljstvom opštine Trstenik, održaće se treća po redu Pečenijada, manifestacija koja u srpskoj prestonici pečenja okuplja na desetine hiljada posetilaca iz šireg regiona.
Kao i prethodnih godina i ovoga puta turistička organizacija opštine Trstenik upriličiće posetiocima izuzetno bogat kulturno muzički program uz etno sajam hrane i pića na kojem će se predstaviti veliki broj vinarija iz ovog kraja.
Iz muzičkog programa izdvajamo nastup fantastičnog trubačkog orkestra Dejana i Aleksandra Ilića koji će otvoriti treću po redu Pečenijadu uz vatromet.
Subota je rezervisana za nastupe Ljube Stankovića, pobednika Pinkovih zvezdica i legende narodne muzike Ljube Lukića uz pratnju orkestra Perice Vasića nakon kojih će se na sceni pojaviti popularni ženski sastav Ministarke.
Posetioci Pečenijade će u nedelju imati prilike da pored uživanja u ukusima pečenja, prate koncerte Mode benda i Cakane.
Nakon izuzetno posećenog događaja Trstenik na Moravi, turistička organizacija opštine Trstenik, još jednom će pokazati kao dobar domaćin i izuzetan organizator.

Marko Spirić

(Novinar i organizator estradnih dešavanja)

Kontakt: 063/188-5-998

e-mail: [email protected]

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.