fbpx
spot_img

U Vranju obeležen svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi – „HU KOCE ZAUVEK“

U Skupštini grada Vranja povodom 14. juna Svetskog dana dobrovoljnih davaoca krvi „HU Koce zauvek“ uručena su priznanja za 50-o, 75-o i 100-to davanje krvi članovima „HU Koce zauvek“.

Svečano uručenje plaketa dobrovoljnim davaocima krvi održano je u petak, povodom ovog značajnog datuma koji se svake godine obeležava 14. juna.

Crveni krst i grad Vranje dodelili su priznanja najboljim pojedincima i kolektivima za postignute rezultate u oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi u 2018. godini.

Na svečanosti su uručene plakete davaocima, rekorderima za 100, 75 i 50 puta datu krv.

Plakete „Široko srce“ Crvenog krsta Srbije dobili su HK Jumko’, Humanitarno udruženje „Koce zauvek“, Tehnička škola Vranje i Mesna zajednica Kriva Feja.

Na svečanosti su uručene plakete davaocima, rekorderima za 100, 75 i 50 puta datu krv.

Marko Spirić

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.