fbpx
spot_img

U Vrnjačkoj Banji doček 2020. godine uz Milenu Lazarević Popović i vatromet!

Do čarobne, magične, nezaboravne, najluđe novogodišnje noći ostalo je još malo vremena! Noć kada sebi i najbližima želimo mnogo radosti, zdravlja i pozitivne energije.

Nova godina je vreme za proslave, pa zašto da ne uživamo u odmoru? Iz tog razloga, najposećenija i najveća Vrnjačka banja u Srbiji vas poziva da dočekate ponoć sa eminentnom vokalnom umetnicom Radio Televizije Srbije Milenom Lazarević Popović, aktuelnom predstavnicom zabavne i tradicionalne narodne muzike Srbije i Balkana u jednoj od najlepših vila „Emilia“ !

Opšte je poznato da su koncertne dvorane u kojima umetnica održava solističke koncerte uvek krcate, te požurite i još danas rezervišite svoje mesto u Vrnjačkoj Banji! Ova banja privlači turiste iz celog sveta, a već godinama odlukom državnih zvaničnika i medija zadržava epitet „ Kraljica srpskog turizma“. Idealna prilika da sa Milenom i njenim muzičkim sastavom putujete pesmom širom Evrope i nekadašnje Jugoslavije.

Zbog velikog interesovanjapovodom novogodišnje atmosfere, gostovanja pomenute umetnice i njenog kultnog muzičkog sastava,predstoji vam još jedan doček za reprizu Nove godine na istoj lokaciji. Požurite!

Marko Spirić

(Novinar i organizator estradnih dešavanja )

e-mail: spiric017@hotmil.com

PRIJATELJI PORTALA

Ručno rađen unikatni nakit od poludragog kamenja „DI“ – Dragica Pejović „Moje zlatne ruke“

Bulevar kralja Aleksandra 488 A, lokal broj 44, Beograd

Kontakt: 060/34-71-720

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ
Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)
Kontakt: 060/74-13-699

 

FRIZERSKI STUDIO – NIDŽA M
Vlasinska broj 2 – Vranje
Kontakt 064/264-9-602

 

 

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.