fbpx
spot_img

Učitelji volonteri – pridružite se!

Savez učitelja Republike Srbije pridružio se inicijativi i aktivnostima koje sprovodi Učiteljski fakultet u Beogradu pri Centru UF-a za pomoć deci iz ugroženih područja.

Centar je osnovan sa namerom da deci iz područja ugroženih poplavama omogući vaspitno-obrazovne aktivnosti koje su ostvarljive u vanrednim uslovima.
Aktivnosti Centra odvijaju se u saradnji sa Crvenim krstom. U petak, 23. maja, volonteri su bili sa decom u prihvatilištima u Dečjem odmaralištu Šuplja stena na Avali i prihvatilištu u hali Pionir.

Pozivamo učiteljice i učitelje da se prijave za uključivanje u aktivnosti Centra putem mejla [email protected] ili na telefone 062/8070279 i 062/8080357, nakon čega će dobiti detaljna uputstva o načinima angažovanja.

Pozovite i učiteljicu Svetlanu Veselić na 063/1010559.

Članove lokalnih učiteljskih društava molimo da prate sajt www.uf.bg.ac.rs „Učim da pomažem“ gde će moći da dobiju više ideja kako mogu svoj volonterski, predagoški rad da organizuju u svojim sredinama, ako postoje prihvatilišta za stanovništvo sa poplavama ugroženih područja.

Izvor: Savez učitelja Republike Srbije

Jovanka Ignjatović
Jovanka Ignjatović
Jovanka Ignjatović voli svakoga dana da nauči nešto novo. Svaki dan za nju predstavlja novi izazov. U izazovima vidi mogućnost da bude bolja.