fbpx
spot_img

Ukrcala se na let za Grčku od 60 dolara: Ono što je doživela pamtiće do kraja života (VIDEO)

Škotska spisateljica platila je 60 dolara za let do Grčke, a njen odmor počeo je velikim iznenađenjem – bila je jedini putnik u avionu sa 189 mesta.

 

Keron Griv iz mesta Danlop u okrugu Ajšire u Škotskoj ukrcala se na let aviokompanije Jet2 u Glazgovu za grčko ostrvo Krit i iznenađena je bila što je bila jedina putnica na letu.

 

–Prijavila sam se na šalteru za let, a onda je osoblje aerodroma počelo da se šali u stilu: ‘Koliko vas putuje u Grčku’– kazala je Griv za BBC.

 

Dodala je da se jedan čovek smejao i rekao: “Hajde pokušaj da pogodiš koliko vas putuje”.

 

–Rekao mi je da je samo troje ljudi na putu za Grčku. Kada sam došla da se ukrcam na let, samo sam ja bila tu, a drugo dvoje se nije pojavilo– rekla je spisateljica.

 

Griv planira da u Grčkoj provede mesec dana pišući krimi roman. Ona je navela da je neobičan sled događaja doveo do toga da se sprijateljila sa posadom aviona.

 

–Kao najbolji prijatelji smo proveli let, pilotkinja aviona je bila fantastična. Sela je do mene dok je prvi oficir bio fokusiran na let. Razgovarali smo o letu, a posada aviona se prema meni ponašala kao da sam VIP osoba– izjavila je Griv.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.