fbpx
spot_img

Muzički program koji obećava dobar provod u O.U.R. Pub-u

U Beogradskoj 71 četiri večeri u nedelji posetioci mogu da očekuju nastupe kvalitetnih izvođača. Sreda je rezervisana za Jazz sastave, četvrtak za akustične svirke, petak je više u koncertnom stilu kada nastupaju bendovi uživo, dok subotom najčešće gostuju DJ-evi i poznate ličnosti u toj ulozi. A evo šta nas i ove nedelje očekuje u O.U.R. Pub-u.

OUR JAZZ: Milan Petrović Quartet ove srede u O.U.R. Pub-u

Milan Petrovic Quartet izvodi instrumentalni fank, bluz i džez koristeći se elementima različitih vrsta muzike u izrazu i trenutno je jedan od najaktivnijih sastava na našoj instrumentalnoj sceni. Sastav čine Milan Mpq Petrovic (klavijature), Lehel Nagy (sax), Robert Gostinčar (bass) i Bogdan Zdjelar (bubnjevi).

OUR ACOUSTIC: Acoustic Therapy ovog četvrtka u OUR Pub-u

U četvrtak 2. novembra za vas sviraju Marko Vlahović i Dragan Ivanović. Marko je markantan vokal koji vas svojom energijom sigurno diže sa stolice, rodom iz Herceg Novog, član je bendova „Maraquja“ i „James Brown Tribute“. Imao je zapažen nastup na regionalnom takmičenju „X Faktor“.

Dragan, poznat kao basista iz Kotora, profesionalni studijski i koncertni basista, bio je član pratećih grupa Đ. Balaševića, S. Ćetkovića, A. Radović, Van Gogha, a trenutno je član pratećeg benda Vlade Georgieva. Za ovu priliku svira akustičnu gitaru sa luperom.

Uživaćete uz soul i funk hitove, ali možete čuti i dobre nove i stare pop i rock hitove, zavisno od atmosfere. Ovaj duo uglavnom ima vlastitu interpretaciju hitova koji zavise i od slušalaca, jer je poželjno da i publika učestvuje u kreiranju muzike na licu mesta.

OUR LIVE: Ovog petka Big Deal praši u O.U.R. Pub-u

Autorski angažmani članova benda, bogato studijsko iskustvo, svirke i turneje po različitim koncertnim i klupskim prostorima u Srbiji, zemljama okruženja, kao i u Zapadnoj Evropi i Americi učinili su da „Big Deal“ veoma brzo stekne afirmaciju vrhunskog klupskog benda.

Nastupi benda se odlikuju vernim izvođenjem popularnih pesama koje pripadaju različitim muzičkim žanrovima: pop, rock, disco, funk, house, latino, reggae, evergreen, jazz…

OUR DJ: DJ Ognjen Krstić ove subote u O.U.R. PUB-u

Na repertoaru će se vrteti r’n’r, pop, funk, synthpop, indie, breaks, d’n’b, big beat, i još svašta nešto što stigne da upliva, noć je duga. Na vama je samo da nas posetite, da se opustite i uživate. Brzo ćete uploviti u čaroliju čeških pivnica gde će vas Ognjen zavrteti najkvalitetnijim hitovima.

Organizacija Udruženog Rada (O.U.R.) skoro deset godina je prepoznatljivo ime u ugostiteljstvu i upravo je prošao kroz transformaciju. O.U.R. PUB otvorio je svoja vrata 12. oktobra 2017. godine u novom ruhu. Mnogima poznat od ranije kao bar, ovaj pub sada nudi široku ponudu najkvalitetnijeg piva i raznovrsnog pića po pristupačnim cenama, izvrsnu pabovsku kuhinju i probrani muzički program. Doživite autentični ugođaj češke pivnice u centru Beograda. Dobre priče nastaju uz dobro društvo, svetski zvuk, mnogo piva i sočnu hranu na toplim mestima kao što je O.U.R. PUB.

Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.