fbpx
spot_img

Prvi klub dama u poseti Narodnoj skupštini Republike Srbije

Prvi klub dama, Međunarodna zajednica istaknutih žena iz privrednog, društvenog i javnog života, zajedno sa članovima borda džentlmena, na poziv dobitnice priznanja dama godine region 2016. i Narodne poslanice Snežane Petrović, bili  su gosti Narodne Skupštine Srbije, jedne od najvažnijih institucija u našoj zemlji.
Prilikom posete Parlamentu Srbije, dame su imale priliku da se upoznaju sa istorijom kako same ustanove, tako i sa svim zakonima koji su u njoj donošeni uz sve vrednosti i tradiciju koja je u njoj sačuvana.
Najveće utiske na prisutne, ostavili su mala skupštinska sala gde su se nekada održavala zasedanja SFRJ, biblioteka i salon Kneza Pavla Karađorđevića u kojem je ugošćen jedan od napopularnijih svetskih lidera, Vladimir Putin.
–  Ovo je prva u nizu aktivnosti našeg kluba koji broji preko 400 članova iz čitave Evrope a do kraja godine, planirani broj članstva premašiće 600.
Za 8. mart smo već isplanirali svečani koktel u znak dobrodošlice novim članicama i laureatima za priznanja Dama i džentlmen godine u najpopularnijem vozi na svetu – Plavom vozu ili Vozu Mira gde će nas ugostiti predivni ljudi iz Srbija voza.
U februaru je planirana još jedna poseta državnoj instituciji od velikog značaja a u narednim mesecima nas očekuju putovanja u par evropskih država na kojima će se naše dame, posebno preduzetnice i žene iz sveta kulture, predstaviti svojom robom, proizvodima i uslugama i na taj način proširiti mrežu svojih korisnika i kupaca- rekao nam je predsednik kluba Dejan Pantić.
Osmog marta se tradicionalno održava već 12. put za redom Međunarodna manifestacija Dama i džentlmen godine i to u ekskluzivnom prostoru Belexpocentra u Beogradu na kojoj se očekuje prisustvo 500 zvanica iz čitave Evrope sa bogatim zabavno muzičkim programom. Po rečima organizatora, svoje prisustvo na događaju potvrdio je veći broj Ministara u Vladi Srbije, Ambasadora i predstavnika lokalnih samouprava.
Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.